­čöąLivrare gratuita la comenzile de peste 300 Lei !­čöą┬á

Termeni de retur

Conform Ordonantei de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume.

Magazinul online annely.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 14 zile de la achizitie. Clientii nostri vor primi banii inapoi, mai putin pe cei de livrare.

Atentie! Pot fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului(Suma platita poate sa fie diferita in functie de firma de curierat si de locatia dumneavoastra). Daca alegeti sa trimiteti coletul de retur prin firma de curierat Cargus, adresa la care se va face returnarea comenzii este Str. Stefan cel Mare Nr. 47, Radauti, Suceava, 727611. Altfel, pentru alte firme de curierat, adresa de destina╚Ťie este Str.Stefan cel Mare Nr.47, Bivolaria, Suceava, 727611.
Dvs. trebuie sa contacta╚Ťi firma de curierat pentru a va programa o expeditie.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne poti suna la 0759 067 409 sau ne poti scrie la [email protected]